نوشتار حاجآقا هادی منسوبی دربارهی حضرت استاد بِنیسی
ویراستهی نوشتار حاجآقا هادی منسوبی، خواهرزادهی حضرت استاد اسدالله داستانی بِنیسی ـ رضوان الله تعالی علیه. ـ دربارهی ایشان:
بسم الله الرّحمان الرحيم
زندهی جاوید کیست؟ کشتهی شمشیر دوست / آب حیات قلوب در دَم شمشیر او است
هر که ز کوی مَجاز، پا به حقیقت نِهاد / بر سرش از روزگار، مَخمَصهی توبهتو است
حضرت استاد اسدالله داستانی بنیسی ـ رضوان الله علیه. ـ از عارفانِ به الله الصّمد و مستغرق در توحيد بودند و به عالَم مادّه اعتنایی نداشتند.
دل مهربان و رؤوف ايشان، به حكم شاگردى و نوكرى اهل بيت ـ سلام الله علیهم. ـ همیشه در حال جذب افراد مستعد به معارف الاهى بود.
دین مقدّس اسلام براى همهی مراتب انسانها برنامه دارد و هر کسی بايد با توجّه به مرتبهی خود، بر سر سفرهی آن بنشيند. این استاد بزرگوار، عهدهدار ترویج بخش کلانی از اين برنامهها شدند و كار يک اداره را در يک خانهی كوچک و با دست خالى انجام دادند؛ البتّه از همراهیِ همسرى دلسوز و وفادار از نسل حضرت فاطمهی زهرا ـ سلام الله عليها. ـ برخوردار بودند كه جوانى و عمرش را نثار راه ایشان كرد و نه تنها از این ميدان جانفرسا خارج نشد، بلكه فرزندان ایشان را تربيت کرد و خانهی ایشان را به یک مدرسه تبدیل نمود.
این عالم بزرگوار، يک ايثارگر به تمام معنا بودند و با نوشتن هزاران صفحه مطلب و سرودن هزارانهزار بیت شعر که همهی اینها جز با عشق ممکن نیست، به طبقات فکری جامعه خدمت کردند و با سالها خون جگر خوردن، خانهنشينى، تحمّل بیماری های گوناگون و از دست دادن چشم راست، آثار فراوان و جذّابی را به مردم تقدیم کردند.
زحمات ايشان را نمىتوان جبران كرد و انشاءالله خداوند والا پاداش کامل آنها را خواهد داد؛ چنانکه خودشان فرمودند: «ما اين كارها را تنها به توفيق خدا و براى رضاى او انجام داديم.»
خوشا به حال استاد كه وظیفهی شاگردی خود نسبت به مکتب حضرت ولىّ عصر ـ عجّل الله تعالى فرجه الشّريف. ـ را به بهترین شکل انجام دادند!
اميدوارم که همهی آثار ایشان چاپ شود و مورد استقبال اهل بصیرت و هنر قرار گيرد و کسانی که مشتاق چشیدن معارف اهل بیت ـ سلام الله علیهم. ـ و بهدستآوردن نكات اخلاقى و تربيتى هستند، از آنها بهرهمند شوند.
محرّم 1425 / اسفند 1382